licht

Licht aan het einde van de tunnel....keuken bijna af, vandaag een mijlpaal bereikt de eerste afwas in de vaatwasser...en er schoon weer uit. Wat een luxe.Morgen de kraan aansluiten en dan hebben we zelfs weer stromend water. Misschien wordt het nog wat. Op de bank worden al siesta's gehouden, tussen de verpakking van de keuken en gereedschap weliswaar maar toch.

Gisteren heeft Margot gekalft en een mooi koetje : Hester , helaas kan ze niet blijven de stal loopt een beetje over, we hebben zelfs Gloria verkocht. Aan engelsen aan wie we al eerder een koe hebben verkocht, leuke jonge mensen die hun dieren erg verwennen, tijdens de strenge vorst kreeg de koe zelfs warm water!

Verder staat de zeug Toutinette nu ergens in een bos bij een beer, andere zeugen en een troepje schattige biggetjes.De beer werd erg enthousiast van Toutinette dus wie weet...over 3 weken weten we of hij zijn werk gedaan heeft. En dan is het 3 maanden 3 weken en 3 dagen aftellen tot de bevalling.

Het regent regelmatig nu en daar zijn we blij mee,het gras voor de koeien is nog niet erg hoog en op het veld waar het een beetje wilde groeien stonden vanochtend per ongeluk de 13 koeien van de buurman lekker te grazen....dus dat schiet niet op.We hebben ook Elvis binnen gehaald, zij moet binnenkort ook kalveren. Grappig was dat ze met 3 andere op een grote wei stond en we moesten natuurlijk zorgen dat de andere pinken niet mee de wei af gingen.We hadden de buurvrouw gevraagd even te helpen . Bewijs dat de koeien hun naam kennen kregen we toen we Elvis riepen en alleen zij aan kwam lopen...de anderen bleven rustig doorgrazen.Ze liep rustig mee de stal in en liet zich vrij gemakkelijk vastzetten.We hopen nu toch echt op een stiertje want leuke koetjes zijn toch moeilijker te verkopen.

Reacties

Reacties

marieke

Wat een luxe voor jullie een vaatwasser, ben erg benieuwd naar de keuken,
En allemaal jong vee op komst spannend

J.P.

Mooi zeg , een afwasmachine waar gaat dat heen !!!
En het gaat goed met de veestapel wat wil je nog meer.
Ben benieuwd van de zomer!
Gr. Thea & Piet

Hans

Nog even en dan staat er zelfs een Nespresso te pruttelen...

Marcel-anja en de jongens

Wat fijn dat de "tenelli" bijna af is, en jullie vaatwasser heerlijk draait!!! Het wordt steeds luxer...
Ziet er super uit!! XXX

metske

Mooie keuken zeg! ziet er te gek uit. Hoop dat alles goed gaat. dikke tut matuurlijk!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!